prkeresA pártalálás kérdése igen nehéz téma. Egyre többen egyedülállók hosszú éveken át, akár annak ellenére is, hogy úgy gondolják, mindent megtesznek azért, hogy megtalálják életük párját.

A leggyakoribb dilemma, amit ilyen helyzetben hallok, hogy vajon érdemes e lecövekelni valaki mellett, aki nem teljesen olyan, mint amilyennek a nagy őt elképzeltük. Hiszen rohan az idő! Mi sem leszünk már fiatalabbak. És már amúgy is annyi mindenkivel találkoztunk, és senki sem olyan, mint kellene.

 

Úgy gondolom, hogy a kérdést több szempontból érdemes megvizsgálni, és a helyzet semmiképp sem olyan reménytelen, amilyennek néha tűnik. Milyenek is tulajdonképpen az elvárásaink? Készen képzeljük kapni a tökéletes párt, vagy hajlandóak lennénk időt adni az összecsiszolódásra

 

Egyáltalán hány új emberrel ismerkedünk meg egy héten?

A felnőtt emberek nagy része átlagosan egy olyan új embert ismer meg egy héten, akivel több, mint negyed órát beszélget. Az havonta 4, évente pedig 52 új ember. Tegyük fel, hogy annak a fele ellenkező nemű, az 26 fő. Ennek a csoportnak lehet, hogy a fele korban nem hozzánk illő, tehát marad 13 ember, de közülük pedig biztosan van, aki tartós párkapcsolatban, vagy házasságban él, így nagyjából 6-7 fővel számolhatunk. Így levezetve talán nem is meglepő, hogy ennyi emberből nem találunk éppen számunkra megfelelőt.

 

A párkereséssel foglalkozó egyéni konzultáción az érkező elvárásaival, gondolataival, párkapcsolattal kapcsolatos elképzeléseivel foglalkozunk, megpróbálunk a kialakult helyzetre magyarázatot találni és igyekszünk rajta változtatni.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház